Sienillä ja pinaatilla täytetty munakasrulla

Sienillä ja pinaatilla täytetty munakasrulla
Pohja:
4munaa
4dlmaitoa
2-3hyppysellistä suolaa
1dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
tai Hiivaleipäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
pieni loraus öljyä
Täyte:
1rsherkku- tai siitakesieniä
1punasipuli
1valkosipulinkynsi
1rsbabypinaattia tai tavallista
½-1pktfetaa
ripaus suolaa
mustapippuria
ripaus kuivattua chiliä
½sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.  Sekoita pohjan aineet keskenään. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pohja uuniin ja paista sitä noin 15minuuttia. Tee sillä välin täyte. Silppua sipulit pieneksi ja pilko sienet. Freesaa sipuleita hetki tilkassa öljyä, lisää sienet. Paista niin, että nesteet poistuvat ja saavat vähän väriä. Lisää pinaatti ja jatka paistamista. Lisää sitruunanmehu ja mausteet. Kumoa pohja leivinpaperille, voit toki myös rullata rullan kumoamatta, mutta mielestäni rullasta tulee kauniimpi, kun sen täyttää niin, että paistopinta jää päällimmäiseksi. Levitä sienitäyte munakaslevylle, kuten tekisit kääretorttua eli jätä noin ¼ levyn yläosasta täyttämättä. Murustele feta vielä sienitäytteen päälle ja kääri levy rullalle. Nosta vielä uuniin noin 5-10 minuutiksi, niin että myös sisus lämpiää ja maut tasaantuvat.

Resepti:
Vappu Pimiä, MTV Vapun valtakunta

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tätä täytyy kokeilla!