Savulohi-paprikataskut

Savulohi-paprikataskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
munaa voiteluun
roseepippureita
Täyte:
150gsitruunatuorejuustoa
2tlsitruunapippuria
300gkylmäsavulohta
2punaista suippopaprikaa
1rkusalviaa

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.

Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi roseepippureita. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10-15 min ennen täyttämistä.

Levitä jäähtyneille voitaikinataskuille sitruunatuorejuustoa, jonka olet maustanut sitruunapippurilla, savulohiruusukkeita, paprikarenkaita ja salvianlehtiä. Taita kansi takaisin päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)