Savulohi-paprikataskut

Savulohi-paprikataskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
roseepippureita
Täyte:
150gsitruunatuorejuustoa
2tlsitruunapippuria
300gkylmäsavulohta
2punaista suippopaprikaa
1rkusalviaa

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele pinnalle koristeeksi roseepippureita. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa levyt jäisinä ilman voitelua ja koristelua. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä niille sitruunatuorejuustoa, jonka olet maustanut sitruunapippurilla, savulohiruusukkeita, paprikarenkaita ja salvianlehtiä. Taita kansi takaisin päälle. 

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)