Savukala ja täysjyväpasta tekevät salaatista ruokaisamman.

 

Ainekset 4:lle annosta

1
fenkoli (n. 250 g)
2
maustekurkkua
1
omena
1
rs
kirsikkatomaatteja
½
purjoa renkaina
n.400
g
perattua savukalaa paloina
Kastike:
3-6
rkl
rypsiöljyä
2-3
rkl
omenaviinietikkaa
2
tl
viherpippureita
ripaus yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä Raketti Spagetti pussin ohjeen mukaisesti, älä keitä salaattipastaa liian kypsäksi. Noin 2 dl raakaa pastaa on 4 dl kypsänä. Huuhdo spagetit kylmällä vedellä lävikössä ja valuta vesi hyvin pois.

  2. Leikkaa veitsellä fenkolista hyvin ohuita viipaleita. Viipaloi / suikaloi pikkukurkut, kuutioi omena ja leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

  3. Sekoita kastike. Nosta kasvikset kulhoon ja sekoita niille kastiketta, lisää savukalapalat joukkoon varovasti. Anna makujen vetäytyä kylmässä puoli tuntia tai pidempään.

Fenkolista saa ohuita viipaleita esim. juustohöylällä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.