Ruokaisa Kukkamakaronisalaatti

Ruokaisa Kukkamakaronisalaatti

Kukanmallinen keltainen makaroni tuo fiiliksen salaattiin. Ajankohtaiset, kauniin väriset tuoreet raaka-aineet ovat salaatin perusta. Tämä salaatti on ruokaisa, mukana vähärasvaista broileria ja fetajuustoa. Salaatinkastike voi olla kevyt, kun sen tekee mehupohjaan maustaen mieleiseksi.

4-6:lle
4dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
2paistettua broilerin rintafileetä
kesäsipulinippu (n. 200-300 g)
½uutta kurkkua (n. 150 g)
1lehtisalaattiruukku ( n. 150-200 g)
150gvähärasvaista feta- tai raejuustoa
1retiisinippu (n. 200 g)
4-5tomaattia
Rasvaton salaatinkastike:
1dlananasmehua
1tlpunapippuria
(2valkosipulinkynttä)
1tlyrttisuolaa
1basilikanippu

Valmistusohje

Keitä Keltainen Kukka Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo makaronit kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Viipaloi broilerin rintafileet ja suikaloi muut aineet. Sekoita aineet keskenään, mutta jätä osa aineista sivuun koristelua varten. Valmista rasvaton salaatinkastike sekoittamalla aineet ja lisää se salaatin sekaan. Koristele raaka-ainein. Anna maustua jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Oli oikein hyvää ja suht halpakin esimerkiksi talkoo porukalle tehdä..
Täytyy kyllä sanoa, että todella hyvää ja helppo ja nopea tehdä! - curryn ja kookoksen ystävä-
Ihanan pehmeän ja samalla sopivan mausteisen makuinen keitto, joka näyttääkin tosi herkulliselta!
ÄÄRETTÖMÄN HYVÄÄ