Kukanmallinen keltainen makaroni tuo kesäisen fiiliksen salaattiin. Ajankohtaiset, kauniin väriset tuoreet raaka-aineet ovat salaatin perusta.

Tämä salaatti on ruokaisa, mukana vähärasvaista broileria ja fetajuustoa. Salaatinkastike on kevyt, kun sen tekee mehupohjaan maustaen mieleiseksi.

Ainekset 4-6:lle annosta

2
paistettua broilerin rintafileetä
kesäsipulinippu (n. 200-300 g)
½
uutta kurkkua (n. 150 g)
1
lehtisalaattiruukku ( n. 150-200 g)
150
g
vähärasvaista feta- tai raejuustoa
1
retiisinippu (n. 200 g)
4-5
tomaattia
Rasvaton salaatinkastike:
1
dl
ananasmehua
1
tl
punapippuria
(2
valkosipulinkynttä)
1
tl
yrttisuolaa
1
basilikanippu

Ohje

  1. Keitä Keltainen Kukka Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo makaronit kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Viipaloi broilerin rintafileet ja suikaloi muut aineet.

  3. Sekoita aineet keskenään, mutta jätä osa aineista sivuun koristelua varten. Valmista rasvaton salaatinkastike sekoittamalla aineet ja lisää se salaatin sekaan.

  4. Koristele raaka-ainein. Anna maustua jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.