Ruokaisa kukkamakaronikeitto

Ruokaisa kukkamakaronikeitto

Keitot ovat kevyttä syötävää. Currytahnalla saat makua keittoon. Keltainen Kukka Makaroni on kaunista ja runsaskuituista. Muista, että keittoa ei saa keittää liikaa, 5-6 min riittää pastoille, koska vielä jälkikypsymistä tapahtuu.

4-5:lle
1rklöljyä tai voita
1purjosipuli renkaina
n.300gbroilerin fileesuikaleita
1lvettä
1rklkanafondia (tai 2 kanaliemikuutiota)
1-2tlsoijakastiketta
1rklcurrytahnaa tai ½ tl currya
1tlrosee- tai viherpippuria
4dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
1pspakasteherneitä tai -maissia (n. 200 g)
n.2dlkermavalmistetta tai kookosmaitoa tai -kermaa

Valmistusohje

Kuullota purjosipulirenkaat ja fileepalat isohkossa teflon-kattilassa. Lisää vesi ja mausteet ja anna kiehahtaa. Laita sen jälkeen keittoon makaronit ja herneet ja anna kypsyä 7 min. Pehmennä halutessasi lopuksi maku kermavalmisteella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)