• Keitot ovat kevyttä syötävää.
  • Currytahnalla saat makua keittoon.
  • Keltainen Kukka Makaroni on kaunista ja runsaskuituista.
  • Muista, että keittoa ei saa keittää liikaa, 5-6 min riittää pastoille, koska vielä jälkikypsymistä tapahtuu.

Ainekset 4-5:lle annosta

1
rkl
öljyä tai voita
1
purjosipuli renkaina
n.300
g
broilerin fileesuikaleita
1
l
vettä
1
rkl
kanafondia (tai 2 kanaliemikuutiota)
1-2
tl
soijakastiketta
1
rkl
currytahnaa tai ½ tl currya
1
tl
rosee- tai viherpippuria
1
ps
pakasteherneitä tai -maissia (n. 200 g)
n.2
dl
kermavalmistetta tai kookosmaitoa tai -kermaa

Ohje

  1. Kuullota purjosipulirenkaat ja fileepalat isohkossa teflon-kattilassa. Lisää vesi ja mausteet ja anna kiehahtaa.

  2. Laita sen jälkeen keittoon makaronit ja herneet ja anna kypsyä 7 min. Pehmennä halutessasi lopuksi maku kermavalmisteella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.