Haettu sivustolta 19.4.2024
- Keitot ovat kevyttä syötävää.
- Currytahnalla saat makua keittoon.
- Keltainen Kukka Makaroni on kaunista ja runsaskuituista.
- Muista, että keittoa ei saa keittää liikaa, 5-6 min riittää pastoille, koska vielä jälkikypsymistä tapahtuu.
Ainekset 4-5:lle annosta
1
rkl
öljyä tai voita
1
purjosipuli renkaina
n.300
g
broilerin fileesuikaleita
1
l
vettä
1
rkl
kanafondia (tai 2 kanaliemikuutiota)
1-2
tl
soijakastiketta
1
rkl
currytahnaa tai ½ tl currya
1
tl
rosee- tai viherpippuria
1
ps
pakasteherneitä tai -maissia (n. 200 g)
n.2
dl
kermavalmistetta tai kookosmaitoa tai -kermaa
Ohje
-
Kuullota purjosipulirenkaat ja fileepalat isohkossa teflon-kattilassa. Lisää vesi ja mausteet ja anna kiehahtaa.
-
Laita sen jälkeen keittoon makaronit ja herneet ja anna kypsyä 7 min. Pehmennä halutessasi lopuksi maku kermavalmisteella.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua