Ruisporkkanakeksit

Myllyn Paras
noin 30 kpl
4dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
2dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa
1rklkuminaa
2dlhienoa porkkanaraastetta
2dlmaitoa
100gvoita sulatettuna

Valmistusohje

Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää
porkkanaraaste, maito ja sula voi sekaan ja sekoita sen verran, että taikina on
tasaista. Levitä taikina ohueksi levyksi leivinpaperille uunipellille ja vedä
viillot taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min eli siten,
että keksit saavat hieman ruskehtavaa väriä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)