Ruisporkkanakeksit

25 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 30 kpl
4 | dl | Myllyn Paras Ruishiutaleita |
2 | dl | Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | kuminaa |
2 | dl | hienoa porkkanaraastetta |
2 | dl | maitoa |
100 | g | voita sulatettuna |
Valmistusohje
-
Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää porkkanaraaste, maito ja sula voi sekaan ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista.
-
Levitä taikina ohueksi levyksi leivinpaperille uunipellille ja vedä viillot taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min eli siten, että keksit saavat hieman ruskehtavaa väriä.
Kommentoi reseptiä