Ruiskuoriset broilerfileet

Ruiskuoriset broilerfileet
6-8 kpl
6-8kplmarinoituja broilerin tai kalkkunan fileitä
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Voiteluun:
munaa

Valmistusohje

Ota taikina ajoissa sulamaan. Ruskista broilerinfileet paistinpannulla kauniinvärisiksi. Kaaviloi taikinalevyt ohueksi ja kääri yksi filepala kerrallaan taikinan sisään. Sulje saumakohta hyvin, jätä se fileen sivuun tai alle. Voitele munalla ja pistele haarukalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Pitäisikö tuon ruistaikinan muuttua kovaksi?
Ruistaikinan ei kuulu paistua kovin kovaksi, jotta taikina on helposti leikattavissa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Oli tosi hyväää.. nammm