Haettu sivustolta 15.12.2024 Ruiskuoriset broilerfileet Ruiskuoriset broilerfileet Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 5 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 35 min laktoositon R
Ainekset 6-8 kpl annosta 6-8 kpl marinoituja broilerin tai kalkkunan fileitä 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g) Voiteluun: munaa Ohje Ota taikina ajoissa sulamaan. Ruskista broilerinfileet paistinpannulla kauniinvärisiksi. Kaaviloi taikinalevyt ohueksi ja kääri yksi filepala kerrallaan taikinan sisään. Sulje saumakohta hyvin, jätä se fileen sivuun tai alle. Voitele munalla ja pistele haarukalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Ruiskuoriset kalafileet Kuva Luumu-broileripihvit Kuva Kokonaisena paistettu broileri ja sitruunariisi Pihvit ja pyörykät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 6.4.2013 - 19:50 Pitäisikö tuon ruistaikinan muuttua kovaksi? Vastaa Anonyymi kirjoitti 8.4.2013 - 10:29 In reply to by Anonyymi (not verified) Ruistaikinan ei kuulu paistua kovin kovaksi, jotta taikina on helposti leikattavissa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonyymi kirjoitti 8.3.2007 - 09:43 Oli tosi hyväää.. nammm Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Anonyymi kirjoitti 8.4.2013 - 10:29 In reply to by Anonyymi (not verified) Ruistaikinan ei kuulu paistua kovin kovaksi, jotta taikina on helposti leikattavissa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko