Rouheinen leipäkoneleipä

Myllyn Paras
3dlvettä
1rklöljyä
1rklsiirappia
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
tai Hiivaleipävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlauringonkukansiemeniä
½tlsuolaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi.

  2. Valitse normaali perusleivän ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (20)

Tehdäänkö jotain eri tavalla jos laite käynnistetään ajastamalla esim 8 tunnin päähän käynnistyväksi?
Leipä tehdään ohjeen mukaan, vaikka kone ajastettaisiin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hei, tein Rouheisen leivän tai siis kone teki hyvä tuli
Erittäin hyvää ja meilläkin leivotaan jatkossa tällä reseptillä. Ainoa harmi että kaloreita on paljon.
Yllätyin, tosi hyvää tuli. laitoin leseen tilalle erilaisia siemeniä ja aika reilusti vieläpä. Kiitos reseptistä
Hei, Minulla on hyvin vanha Panasonicin leipäkone, jossa valintana vain vaalea paisto tai tumma paisto (4 h, graham yms leivät) Koneen ohjevihkon leipäohjeissa kuiva-aineita 4,5 - 5,5 dl ja 1 tl kuivahiivaa. Sopiikohan tämä Rouheinen ohje koneelleni?
Tämä resepti kannattaa tehdä koneellasi puolikkaana, jotta taikina mahtuu koneeseen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Erittäin hyvää tuli.
Todella ihana ohje. Antaisin 10 pistettä ja papukaijamerkin.
Hei ! Tämä resepti on TODELLA HYVÄ. Meillä leivotaan aina ja iankaikkisesti tällä ohjeella, eikä vielä ole kyllästytty. Lisää samanlaisia, meille uusavuttomille.

Pages