Rouheinen leipäkoneleipä

Myllyn Paras
3dlvettä
1rklöljyä
1rklsiirappia
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
tai Hiivaleipävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlauringonkukansiemeniä
½tlsuolaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit
käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi. Valitse normaali
perusleivän ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (13)

Erittäin hyvää tuli.
Todella ihana ohje. Antaisin 10 pistettä ja papukaijamerkin.
Hei ! Tämä resepti on TODELLA HYVÄ. Meillä leivotaan aina ja iankaikkisesti tällä ohjeella, eikä vielä ole kyllästytty. Lisää samanlaisia, meille uusavuttomille.
En ihan käsittnyt että minkä kokoinen leivästä tulee, 750 g vai 1 kg ? Hankala laittaa mitään ohjelmaa päälle.. mutta eiköhän selvitä! Kerron sitten miten meni. :)
Taikinan paino on noin 870 g. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Mitä voisin laittaa auringonkukansiemenien tilalle, joita vatsani ei siedä?
Voi käyttää jotakin muita siemeniä, rouheita, hiutaleita tai leseitä oman maun mukaan. Terveisin, kuluttajaneuvonta.
Minusta oli kyllä hyvää leipää. Kiitokset todella hyvästä ohjeesta! Tulen käyttämään tätä varmasti jatkossakin. :) -Minna, Iisalmi-
Todella hyvää! Suosittelen kaikille!
heippa rallaa.hyvää oli

Pages