Sekaleipä

Sekaleipä
3dlpiimää, jogurttia tai kermaviiliä (laktoositonta)
1dlMyllyn Paras Ruisjauhoja (60 g)
1dlMyllyn Paras Ohrajauhoja (60 g)
2dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita (70 g)
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja (325 g)
1tlsuolaa
2rklsiirappia
1-2tlkuminaa
50gvoisulaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle mikäli käynnistät leivonnan myöhemmin alkavaksi. Ohjelmoi tai käynnistä kone pika- tai normaaliohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)