Ruis-kuminaleipä

3½ | dl | vettä |
½ | dl | siirappia |
6 | dl | Myllyn Paras Ruisjauhoja (360 g) |
2½ | dl | Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja (165 g) |
2 | tl | kuminaa |
2 | tl | suolaa |
2 | tl | kuivahiivaa (⅓ pkt tuorehiivaa) |
Valmistusohje
Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi.
Valitse normaali perusleivän- tai pikaohjelma ja käynnistä tai ohjelmoi leipäkone. Tämä ohje mahtuu hyvin normaaliin leipäkoneeseen, jossa suositellaan 2½-3 dl:n nestemäärää.
Kommentoi reseptiä