Ainekset annosta

3
dl
vettä
200
g
kypsäksi keitettyjä rikottuja ohrasuurimoita
tl
suolaa
1
rkl
siirappia
1
rkl
öljyä
2
tl
kuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Ohje

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. 
  2. Valitse normaali perusleivän tai pullan ohjelma ja käynnistä leipäkone.

Voit käyttää tuorehiivaa, jos käynnistät leipäkoneen saman tien (ei ajastettuun valmistukseen).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.