Ropsu

Myllyn Paras
uunipellillinen
6munaa
2tlsuolaa
½tlleivinjauhetta
7dlmaitoa
2dlsokeria
2tlvaniljasokeria
5dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
100gsulatettua voita

Valmistusohje

Aineet sekoitetaan. Annetaan seoksen oleentua puoli tuntia jääkaapissa. Levitä seos
korkealaitaiselle uunipannulle (jossa leivinpaperi). Paista ropsua 200-asteisessa uunissa uunin
keskitasolla kunnes ropsu on kauniin ruskea. Kyytipojaksi kylmää maitoa.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Katja Mäntymäki

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Ropsu on ohutta ja pannari on paksua.
Kaikilla tietysti oma käsityksensä ropsusta, mutta itse olen tottunut paljon, siis paljon ohuempaan taikinaan...
Luottoresepti. Ja kyllä ropsun pitää olla paksua. ;)
Mulla meni ihan pilalle koko ropsu! Osaksi paloi ja osaksi jäi raa'aksi.
Liikaa jauhoja, mutta muuten hyvää♥
Liikaa jauhoja. Ropsun tuloo olla ohkaasempaa ;)
Todella hyvää tuli. Vielä kun korvasin pienen osan jauhoista kaurahiutaleilla, niin tuli kyllä erittäin, erittäin hyvää. NAM!
Hyvin onnistui vaikka laitoin puolet vähemmän sokeria. Vieläkin oli ehkä liian makeaa.
Oli kyllä maan mainioita ropsuja! Erityisesti ulkonäkö teki syvän vaikutuksen! -Irma 66v.
Aika hyvän makusta on.

Pages