Riisiluumupuuro

Riisiluumupuuro

Riisiluumupuuro on kätevästi ja nopeasti valmistuva puuro; mittaa vain riisihiutaleet kippoon ja lisää vesi sekä marmeladi joukkoon. Voit käyttää marmeladin tilalla myös yön yli liotettuja luumuja. Puuro on hyväksi vatsan toiminnalle.

1:lle
1dlMyllyn Paras Riisihiutaleita
2dlvettä
2-3rklluumumarmeladia
(liotettuja luumuja)

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, vesi ja luumumarmeladi isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi liotettuja luumuja. Nauti maidon kanssa.

VINKKI: Voit tehdä saman Kaura+Riisi Hiutaleesta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)