Riisi-luumupuuro

5 min, josta valmisteluaika 5 min
- Riisiluumupuuro on kätevästi ja nopeasti valmistuva puuro; mittaa vain riisihiutaleet kippoon ja lisää vesi sekä marmeladi joukkoon.
- Voit käyttää marmeladin tilalla myös yön yli liotettuja luumuja.
- Puuro on hyväksi vatsan toiminnalle.
1:lle
1 | dl | Myllyn Paras Riisihiutaleita |
2 | dl | vettä |
2-3 | rkl | luumumarmeladia |
(liotettuja luumuja) |
Valmistusohje
-
Mittaa hiutaleet, vesi ja luumumarmeladi isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen.
-
Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi liotettuja luumuja. Nauti maidon kanssa.
VINKKI: Voit tehdä saman Kaura+Riisi Hiutaleesta.
Kommentoi reseptiä