Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija 28-30 cm, noin 8 annosta

1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
1
dl
juoksevaa margariinia
2
munaa
1
dl
kevyt ruokakermaa (5-7 %)
Päälle:
3-4
dl
mustikoita (n. 250 g)
Muruseos:
½
dl
margariinisulaa
½
dl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle.
  2. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään).
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.