Rapea mustikka-kauratorttu

Rapea mustikka-kauratorttu
piirakkavuoallinen, halkaisija 28-30 cm
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlsokeria
1tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
1dljuoksevaa margariinia
2munaa
1dlkevyt ruokakermaa (5-7 %)
Päälle:
3-4dlmustikoita (n. 250 g)
Muruseos:
½dlmargariinisulaa
½dlsokeria
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Tosi helppo ja erittäin maukasta.
Nami nami
Hyvää oli kun tein :)
Resepti on ihan hyvä, kunhan siinä ei ole päällä sitä muruseosta.
Todella helppo ja maukas torttu. Onnistuu tällaiselta ei-jauhopeukaloltakin. Plussaa myös kuitupitoisen viljan käyttö.
¨hyvä resepti tein tätä heti ja maistui todella hyvälle!kiitos sinä joka olet keksinyt näin hyvän leivonnaisen!
tosi helppo ja ymärettävä