Rapea dippikana

Rapea dippikana
2 annosta
Kastike:
120granskankermaa
½dlchilikastiketta
½chiliä
Rapeaan kanaan:
2broilerin koipireittä
¾dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoa
1tlsuolaa
1tlrouhittua musta- tai valkopippuria
1tlpaprikajauhetta
1kananmuna
¾dlMyllyn Paras Korppujauhoja
1pieni bataatti
Kypsentämiseen:
n. 8dlrypsiöljyä

Valmistusohje

Sekoita kastike, silppua tuoretta chiliä pinnalle.

Poista broilerin koipireisistä nahat ja irrota luut.

Mittaa vehnäjauhot ja mausteet syvälle lautaselle, vispaa kananmunan rakenne rikki toisella lautasella ja laita korppujauhot kolmannelle lautaselle.

Leikkaa pesty ja talouspaperilla pintakuivattu bataatti ohuiksi siivuiksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa 180-asteeseen. Paista bataattiviipaleet parissa kolmessa erässä öljyssä rapeiksi ja nosta ne talousparin päälle valumaan. Mausta suolalla.

Leivitä broilerinkoipilihat sitä mukaa kun paistat, pyöräytä ne ensin vehnäjauho-mausteseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista öljyssä rapeiksi ja kypsiksi.

Nauti välittömästi kastikkeen kanssa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)