Rapea dippikana

- Tämä resepti on osa kana-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.
2 annosta
Kastike: | ||
120 | g | ranskankermaa |
½ | dl | chilikastiketta |
½ | chiliä | |
Rapeaan kanaan: | ||
2 | broilerin koipireittä | |
¾ | dl | Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | rouhittua musta- tai valkopippuria |
1 | tl | paprikajauhetta |
1 | kananmuna | |
¾ | dl | Myllyn Paras Korppujauhoja |
1 | pieni bataatti | |
Kypsentämiseen: | ||
n. 8 | dl | rypsiöljyä |
Valmistusohje
Sekoita kastike, silppua tuoretta chiliä pinnalle.
Poista broilerin koipireisistä nahat ja irrota luut.
Mittaa vehnäjauhot ja mausteet syvälle lautaselle, vispaa kananmunan rakenne rikki toisella lautasella ja laita korppujauhot kolmannelle lautaselle.
Leikkaa pesty ja talouspaperilla pintakuivattu bataatti ohuiksi siivuiksi.
Kuumenna öljy paistokasarissa 180-asteeseen. Paista bataattiviipaleet parissa kolmessa erässä öljyssä rapeiksi ja nosta ne talousparin päälle valumaan. Mausta suolalla.
Leivitä broilerinkoipilihat sitä mukaa kun paistat, pyöräytä ne ensin vehnäjauho-mausteseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista öljyssä rapeiksi ja kypsiksi.
Nauti välittömästi kastikkeen kanssa.
Kommentoi reseptiä