Uunikana

Uunikana
2 annosta
1 ½dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi + Ohra
1porkkana
1pieni omena
1pieni sipuli
½dlmaapähkinöitä rouhittuna
2-3rklkanafondia
5dlvettä
100gtuorejuustoa
1tlkutakin: currya, paprikaa, hunajaa
2pintamaustettua broilerin rintapalaa

Valmistusohje

Mittaa riisi+ohra uunivuokaan. Pilko kuorittu porkkana, sipuli ja omena joukkoon. Lisää rouhitut maapähkinät ja kanafondi sekä vesi johon tuorejuusto ja mausteet on sekoitettu.

Nosta pintamaustetut broilerinpalat päälle ja työnnä vuoka 175-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 45 minuuttia, kunnes broileripalat ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti esim. salaatin kanssa.

Vinkki! Paista pasta-kanasalaatin broilerin rintapala uunissa samalla kun teet uunikanan.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)