Ainekset noin 15 viipaletta annosta

4
munaa
dl
erikoishienoa sokeria
½
dl
perunajauhoja
1
tl
leivinjauhetta
Täyte:
300
g
Lime Curdia
300
g
omenahilloa
Lisäksi:
kanelisokeria paistetun levyn päälle

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi, siivilöi joukkoon yhteen sekoitetut kuivat aineet. Sekoita ja levitä leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista 200-225-asteisessa uunissa noin seitsemän minuuttia. Sirottele pinnalle kanelisokeria maun mukaan.

  2. Kumoa torttu toiselle leivinpaperille ja poista siitä paistopaperi. Sivele levylle ensin Lime Curdia ohut kerros ja sen päälle ohut kerros omenahilloa. Kääri levy rullalle. Maku paranee ja torttu mehevöityy pakastettaessa.

  3. Nauti heti sulaneena, vielä kylmänä. Lisäksi voit laittaa tarjolle kanelisokerilla maustettua kermavaahtoa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Resepti:
Maritta Humala, Tampere. Iltalehden Kotikokki -kilpailun parhaimmistoa.

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

11 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.