Rahkapiirakka Kauramurotaikinasta

Myllyn Paras
piirakkavuoallinen
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Täyte:
4-5säilykepersikan puolikasta
1dlrusinoita
200grahkaa
1dlmaitoa
2munaa
½dlsokeria
1rklvaniljasokeria

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan levyt erillään noin puoli tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä Kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle lohkotut persikat sekä rusinat. Sekoita muut täytteen ainekset hyvin keskenään ja kaada piirakalle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Namia!! Tein kylläkin ilman rusinoita, mutta tuli aivan mahtavaa! Tosi helppo tehdä jopa tämmöisen opiskelijan, jolla tota ylimääräistä fyrkkaa ei pahemmin oo.. :)
Tämä oli erittäin hyvää ja helppotekoinenkin vielä. Maistuu mainiosti myös ilman rusinoita.