Pyöreä Kuningatarpiirakka

Pyöreä kuningatarpiirakka
pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
tai Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Täyte:
200gvaniljatuorejuustoa (1 tlk)
1dlkevytkermaa
1muna
2dlkarhunvadelmia (jäisinä, jos pakaste)
2dlvadelmia (jäisinä, jos pakaste)
1omena

Valmistusohje

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
tasaisesti. Sekoita juusto, kerma ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle.
Levitä päälle marjat sekä omena lohkoina keskelle kukkaseksi. Paista
200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli
piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi
paistoaika.

VINKKI: Vaihteluna vaniljatuorejuuston tilalle voit kokeilla
Philadelphia- tms. tuorejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)