Punainen smoothie

Värikkäät smoothiet
1 iso kulho (bowl) tai 2 pienempää välipala-annosta
Lusikoitava smoothie:
½pakastettu banaani
1dlpunaherukoita ja mansikoita (pakaste)
dlkreikkalaista jogurttia
1dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
1rklhunajaa
½tlvaniljasokeria
Pinnalle:
½pakastettu banaani
1dlpunaherukoita ja mansikoita
1rklMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita

Valmistusohje

Kuori ja pakasta puolikas banaani, tee se mieluiten ajoissa, mutta viimeistään tuntia ennen valmistusta.

Mittaa aineet ja ota blenderi esille.

Laita blenderiin ensin jäiset, 10 minuuttia sulaneet ainekset: ½ kohmeinen banaani ja punaisia pakastemarjoja.

Lisää joukkoon kreikkalaista jogurttia ja pikakaura+kuitu hiutaleita.

Mausta hunajalla ja vaniljasokerilla.

Surrauta tasaiseksi, mikäli ei mene heti, ota virta pois ja painele seosta välillä puulastalla.

Kaada smoothie kulhoon tai puurolautaselle.

Koristele smoothien aineksilla kauniisti.

Nauti heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Vinkki: Saat 2 x 2 dl annosta juotavaa smoothieta, kun lisäät n. 1 dl jogurttia tai maitoa joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)