Possu-kasvispata

Myllyn Paras
3-4:lle
300-400gporsaanlihasuikaleita tai kuutioita
2rklrypsiöljyä
1iso sipuli
400gkeräkaalia
2porkkanaa
1dlpakastettuja sieniä tai rasia siitakesieniä
½-1tlmeiramia tai oreganoa
valkopippuria myllystä
n.7dlkiehuvaa vettä
liha- tai kasvisliemikuutiota tai 2-3 rkl kasvis- tai vasikanfondia
dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita

Valmistusohje

Raasta kaali karkeaksi tai leikkaa se hyvin ohuiksi
suikaleiksi. Viipaloi porkkanat, sipuli ja siitakesienet, jos käytät niitä.
Ruskista huoneenlämpöiset lihapalat kevyesti padassa öljyssä. Lisää joukkoon
sipulit, kaali, porkkanat ja sienet. Kuullota hetken aikaa sekoitellen. Mausta.

Lisää kiehuva vesi ja kuutiot tai fondi. Kuumenna
kiehuvaksi ja lisää ohrasuurimot. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin puoli
tuntia. Tarkista maku ja kypsyys. Tuorelisäkkeeksi maistuu kurkku tai tomaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)