Ainekset 3-4:lle annosta

300-400
g
porsaanlihasuikaleita tai kuutioita
2
rkl
rypsiöljyä
1
iso sipuli
400
g
keräkaalia
2
porkkanaa
1
dl
pakastettuja sieniä tai rasia siitakesieniä
½-1
tl
meiramia tai oreganoa
valkopippuria myllystä
n.7
dl
kiehuvaa vettä
liha- tai kasvisliemikuutiota tai 2-3 rkl kasvis- tai vasikanfondia

Ohje

  1. Raasta kaali karkeaksi tai leikkaa se hyvin ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi porkkanat, sipuli ja siitakesienet, jos käytät niitä.

  2. Ruskista huoneenlämpöiset lihapalat kevyesti padassa öljyssä. Lisää joukkoon sipulit, kaali, porkkanat ja sienet. Kuullota hetken aikaa sekoitellen. Mausta.

  3. Lisää kiehuva vesi ja kuutiot tai fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää ohrasuurimot.

  4. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia. Tarkista maku ja kypsyys. Tuorelisäkkeeksi maistuu kurkku tai tomaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.