Haettu sivustolta 5.6.2023 Poro-sienipiirakka ruiskuoreen Poro-sienipiirakka ruiskuoreen Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 50 min hiivattomat leivonnaiset laktoositon R
Ainekset piirakkavuoka, halkaisija 28-30 cm, noin 15-20:lle annosta 1 annos itse tehtyä ruistaikinaa Täyte: 200 g savuporoleikkelettä ohuina suikaleina 1 dl kuivattua suppilovahverorouhetta tai n. 3 dl ryöpättyjä sieniä 200 g emmental-juustoraastetta 3 munaa 1 tlk ruokakermaa (n. 2 dl) 1 rkl persiljaa 1 tl kirveliä ½ tl paprikajauhetta ⅓ tl hienonnettua valkopippuria Ohje Valmista taikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä reseptistä). Sekoita täytteen ainekset. Taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun laakean piirakkavuoan pohjalle ja reunoille kostutetuin käsin. Kaada täyte päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min. Katso myös maukas Sienipiirakka ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia sienipiirakan reseptejä. VINKKI: Voit vaihtaa halutessasi sienet n. 2 dl:aan puolukkaa / karpaloita. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Korvasienipiirakka Kuva Arjan sienipiirakka Kuva Poronkäristyspata Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 9.5.2010 - 10:31 Tein tämän piirakan pakastetusta poronlihasta. Paistelin sen reilussa voissa pannulla ja tuli tosi hyvää! Piirakan pohjasta tuli kuitenkin ehkä hiukan liian kuivaa, joten suosittelen piirakan kylkeen puolukkahilloa -sopii kuin nenä päähän! Vastaa Anonyymi kirjoitti 24.5.2007 - 20:48 Erittäin herkullinen piirakka. Tein tosin itse taikinan ruis-ja vehnäjauhoista. On tehty monta kertaa :) Vastaa Anonyymi kirjoitti 29.10.2006 - 11:15 ohje oli tosi hyvä ja maukas Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Anonyymi kirjoitti 9.5.2010 - 10:31 Tein tämän piirakan pakastetusta poronlihasta. Paistelin sen reilussa voissa pannulla ja tuli tosi hyvää! Piirakan pohjasta tuli kuitenkin ehkä hiukan liian kuivaa, joten suosittelen piirakan kylkeen puolukkahilloa -sopii kuin nenä päähän! Vastaa
Anonyymi kirjoitti 24.5.2007 - 20:48 Erittäin herkullinen piirakka. Tein tosin itse taikinan ruis-ja vehnäjauhoista. On tehty monta kertaa :) Vastaa