Ainekset piirakkavuoka, halkaisija 28-30 cm, noin 15-20:lle annosta

1
annos itse tehtyä ruistaikinaa
Täyte:
200
g
savuporoleikkelettä ohuina suikaleina
1
dl
kuivattua suppilovahverorouhetta tai n. 3 dl ryöpättyjä sieniä
200
g
emmental-juustoraastetta
3
munaa
1
tlk
ruokakermaa (n. 2 dl)
1
rkl
persiljaa
1
tl
kirveliä
½
tl
paprikajauhetta
tl
hienonnettua valkopippuria

Ohje

  1. Valmista taikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä reseptistä).

  2. Sekoita täytteen ainekset. Taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun laakean piirakkavuoan pohjalle ja reunoille kostutetuin käsin.

  3. Kaada täyte päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min.

Katso myös maukas Sienipiirakka ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia sienipiirakan reseptejä.

VINKKI: Voit vaihtaa halutessasi sienet n. 2 dl:aan puolukkaa / karpaloita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.