Suppilovahvero Pannari

Suppilovahvero Pannari

Pannari voi olla ruokaisa ja vähärasvainen välipala tai iltapala.  Ohrajauho ja ruiskorppujauho tuovat hyvää makua taikinaan. Sienien lisäksi pannarissa voi käyttää kasviksia tai savukalaa.

Katso video ohjeen alta, kuinka Suppilovahvero Pannari valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä yhdessä Sami Garamin kanssa. 

iso (reunallinen) uunipellillinen
8dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
3kananmunaa
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
1dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1rklhunajaa
1tlsuolaa
ripaus valkopippuria
3-4dlsuppilovahveroita paistettuina

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan. Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina ja levitä päälle kevyesti paistetut suppilovahverot. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)