Porkkanaruisleipäset

Porkkanaruisleipäset
noin 10 kpl
2dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
½tlsuolaa
1tlkkermaviiliä
2dlporkkanaraastetta
1-2rklsiirappia
50gvoita tai margariinia sulatettuna

Valmistusohje

Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota kunnes uuni lämpiää 250-asteeseen (10-15 min). Ota taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille ja levitä ne mataliksi leipäsiksi. Paista n. 15 min uunin keskitasolla, kunnes pinta saa kauniin värin. Nauti heti voin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Nimenomaan ruisjauhot turpoaa.
Todella herkullista!!!
Mikä tässä reseptissä turvottaa taikinan? Ei hiivaaa, ei leivinjauhetta, ei soodaa! En ymmärrä.
Leipästen on tarkoitus olla matalia lätysköjä, eivät siis turpoa, muutoin kuin jauhojen kostuessa. Terveisin, Myllyn Paras Kuluttajaneuvonta