Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää loput aineet ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista. Kaada taikina uunipellillä olevalle öljytylle leivinpaperille (tai kahteen piirakkavuokaan) ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 25 min.
Levitä jäähtyneen pohjan päälle kuorrutus, jonka valmistat sekoittamalla tomusokerin ja mehun tasaiseksi. Ripottele nonparellit heti tuoreelle kuorrutukselle.
Leikkaa terävällä veitsellä neliöiksi (n. 7 x 7 cm). Jos haluat, että kuorrutus valuu reunoille, leikkaa heti. Jos et halua valumaa, leikkaa vasta kun kuorrutus on kovettunut.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Vinkit
Voit korvata osan kuorrutuksen sitruunamehusta vedellä, jos haluat miedomman makuisen kuorrutuksen.