Porkkana-kurkkuraaste

Myllyn Paras
4:lle
½kurkku
2-3porkkanaa
tilkka vaaleaa mehua
2tlsokeria
½-1rklRajamäen etikkaa
½ruukkua tilliä hienonnettuna
1dlsuolapähkinöitä rouhittuna

Valmistusohje

Raasta kurkku karkeaksi ja porkkana hienoksi ja nosta
kulhoon. Sekoita joukkoon tilkka mehua, sokeri, etikka ja hienonnettu tilli.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa etikkaa ja/tai sokeria. Ripottele joukkoon
lopuksi rouhitut tai kokonaiset suolapähkinät. Tarjoa lisäkkeeksi esim.
lihapullien kanssa.

Salaatti maistuu myös esim. Myllyn Paras Pasteijoiden kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)