Raikas Sydänmakaronisalaatti

1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
- Katso video ohjeen alta, kuinka tämä raikas salaatti valmistetaan.
4:lle
4 | dl | Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia |
6-8 | kpl | vihreän parsan vartta |
200 | g | vähärasvaista feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina |
1-2 | kevätsipulia varsineen renkaina | |
1 | retiisinippu | |
1 | rucolanippu tai keväistä salaattia tai punamangoldin lehtiä | |
n.200 | g | minitomaatteja halkaistuina kukiksi |
Salaatinkastike: | ||
2 | rkl | avokado-tai rypsiöljyä |
½ | dl | hunajaviinietikkaa |
½ | tl | mustapippuria |
½ | tl | yrttisuolaa |
Valmistusohje
-
Keitä pasta ja kuoritut pilkotut parsat kattilassa kiehuvassa vedessä 6 min, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi/pilko muut ainekset. Valmista salaatinkastike sekoittamalla aineet.
-
Laita salaatin aineksia kauniisti annoskulhoihin tai yhteen isoon kulhoon, esim. kerroksittain. Kaada kastike joukkoon. Koristele esimerkiksi käyttämilläsi raaka-aineilla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.
Kommentoi reseptiä