Raikas Sydänmakaronisalaatti

Raikas Sydänmakaronisalaatti

Katso video ohjeen alta, kuinka tämä raikas salaatti valmistetaan.

4:lle
4dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
6-8kplvihreän parsan vartta
200gvähärasvaista feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
1-2kevätsipulia varsineen renkaina
1retiisinippu
1rucolanippu tai keväistä salaattia tai punamangoldin lehtiä
n.200gminitomaatteja halkaistuina kukiksi
Salaatinkastike:
2rklavokado-tai rypsiöljyä
½dlhunajaviinietikkaa
½tlmustapippuria
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta ja kuoritut pilkotut parsat kattilassa kiehuvassa vedessä 6 min, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi/pilko muut ainekset. Valmista salaatinkastike sekoittamalla aineet. Laita salaatin aineksia kauniisti annoskulhoihin tai yhteen isoon kulhoon, esim. kerroksittain. Kaada kastike joukkoon. Koristele esimerkiksi käyttämilläsi raaka-aineilla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)