Pippuripasta-persimonisalaatti

Pippuripasta-persimonisalaatti

Makupastoilla saat väriä ja makua salaattiin.  Pippuripasta on amorini-kierrekuvioista ja kauniin punertavaa tummaa pastaa, jossa on hyvä pippurinen maku valmiina. Persimoni tuo ruokaan makeutta ja kaunista väriä. Granaattiomenan siemenet ovat piste i:n päälle tässä salaatissa. Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Anu Korhonen.

4:lle ruokaisaksi salaatiksi tai useammalle lisäkkeeksi
3dlMyllyn Paras Pippuripastaa (tummaa pastaa)
200grapeaa keräsalaattia
100gsalaattipinaattia
4persimonia
200gfeta-juustoa
1-2granaattiomenan siemenet
1dlsaksanpähkinöitä
100gparmesaania lastuina
Kastike:
½dlavokado- tai sitrusöljyä
½dllimemehua
1tlmustapippuria myllystä
1tlwasabia tai piparjuuritahnaa
2tljuoksevaa hunajaa

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Kokoa salaatin aineet kauniisti laakeaan tarjoilukulhoon, ensin salaatit ja sen jälkeen pasta ja muut aineet kauniisti lohkottuina. Voit tehdä myös annossalaatit tarjoilulautasille tai annoskulhoihin.  Valmista kastike sekoittamalla sen ainekset hyvin. Pirskottele kastike salaatin päälle. 

VINKKI: Kokeile myös muita Myllyn Paras -makupastoja: Tomaatti-Chilipastaa tai Pestopastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)