Pizzasoppa Raketti Spagetista

Pizzasoppa Raketti Spagetista

Pizzasoppaan saat piilotettua lihatähteet niin, että ne maistuvat ihan uudelle ruoalle. Keittoon laitetaan tomaattia, mustapippuria ja pizzamaustetta reilusti. Pätkäspagetti tuo ruokaisuutta. Juustoraaste pinnalla kruunaa keiton.

6-8 annosta
1rklöljyä
n.400gkinkku-, broileri- tai kalasuikaleita tai jauhelihaa
1iso sipuli
8dlvettä
1tlktomaattimurskaa (400 g)
1liha-, kana- tai kalaliemikuutio
1rklsoijaa tai currytahnaa
3dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
1-2rklpizzamaustetta
½-1tlkokonaisia mustapippureita
1paprika suikaleina
Pinnalle:
juustoraastetta tai raejuustoa

Valmistusohje

Kuumenna öljy suuressa, pinnoitetussa kattilassa. Lisää kinkku-, broileri- tai kalasuikaleet tai jauheliha sekä sipulirenkaat ja paista ne kauniin värisiksi. Lisää vesi sekä tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää loput aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kypsyä Raketti Spagetin lisäämisen jälkeen enää 6min. Tarjoile erikseen juustoraastetta tai raejuustoa, jota jokainen voi ripotella keiton pinnalle.

VINKKI: Saat samalla reseptillä pataruoan, kun käytät ohjeeseen noin 5 dl (250 g) spagettia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)