Ainekset noin 20-30 annosta

200
g
appelsiinituorejuustoa
Päällys:
n.200
g
valkosuklaata (1 levy)
n.200
g
tummaa suklaata (1 levy)
runsaasti nonparelleja
Lisäksi:
n.20
kpl
n. 15 cm pitkiä puisia cocktail- tai grillitikkuja tikkaritikuiksi

Ohje

  1. Käytä cakepopseihin perinteisiä piparkakkuja, jotka olet paistanut aiemmin. Murusta ne ja lisää muruseokseen huoneenlämpöinen tuorejuusto puuhaarukalla tai käsin sekoittaen. Kun taikina on paksua ja tasaista, pyörittele siitä tikkaripalloja. Laita palloihin tikut. Laita pallot jääkaappiin ainakin tunnin ajaksi tai pakastimeen joksikin aikaa.

  2. Sulata suklaa esim. mikrossa. Kasta kiinteät kylmät pallojen päät tai pallot kokonaan suklaaseen ja sen jälkeen nonparelleihin. Aseta valmiit cakepopsit pystyyn mukiin, jossa on sokeria (+ sieni) tai tyhjään mukiin. Laita jääkaappiin ja tarjoile kylminä, jotta pallot pysyvät tikuissaan.

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja kauramurotaikinasta valmistettavia kakkutikkareita!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.