Pipariset Cakepopsit

Pipariset Cakepopsit
noin 20-30 kpl
6dlpaistettua ja murustettua Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
tai paistettua ja murustettua Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g)
200gappelsiinituorejuustoa
Päällys:
n.200gvalkosuklaata (1 levy)
n.200gtummaa suklaata (1 levy)
runsaasti nonparelleja
Lisäksi:
n.20kpln. 15 cm pitkiä puisia cocktail- tai grillitikkuja tikkaritikuiksi

Valmistusohje

Käytä cakepopseihin perinteisiä piparkakkuja, jotka olet paistanut aiemmin. Murusta ne ja lisää muruseokseen huoneenlämpöinen tuorejuusto puuhaarukalla tai käsin sekoittaen. Kun taikina on paksua ja tasaista, pyörittele siitä tikkaripalloja. Laita palloihin tikut. Laita pallot jääkaappiin ainakin tunnin ajaksi tai pakastimeen joksikin aikaa. Sulata suklaa esim. mikrossa. Kasta kiinteät kylmät pallojen päät tai pallot kokonaan suklaaseen ja sen jälkeen nonparelleihin. Aseta valmiit cakepopsit pystyyn mukiin, jossa on sokeria (+ sieni) tai tyhjään mukiin. Laita jääkaappiin ja tarjoile kylminä, jotta pallot pysyvät tikuissaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)