Cake Pops

cake-pops
20 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 12-16 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
Päälle:
tomusokeria, vettä, karamelliväriä
erilaisia koristerakeita
Lisäksi:
pitkiä cocktailtikkuja

Valmistusohje

Ota kauramurotaikina sulamaan. Jaa se 12 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Jaa pallot pienireikäisiin silikoni-minimuffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keksitasolla 7-8 min. Anna leivonnaisten jäähtyä.

Laita pallot tikun päihin ja pursota niihin haluamasi koristelu. Koristele heti pienillä nonparelleilla.

VINKKI1: Voit kastaa cake popsit tikun avulla sulatettuun, tummaan tai valkoiseen suklaaseen tai sokerivesikuorrutukseen sekä koristerakeisiin haluamallasi tavalla.

VINKKI2: Paista kauramurotaikina Cake pops -silikonimuotissa puolipalloksi. Jäähdytä ja raasta pinnat tasaiseksi ja kiinnitä puolipallot toisiinsa kreemillä tai tomusokerikuorrutuksella. Anna "liimauksen" kuivua rauhassa. Tuikkaa palloihin tikut ja kuorruta cake popsit haluamallasi tavalla. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Joo, on hyvää.