Piparimysli

Piparimysli
noin 1½ litraa
6dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
1dlkookoshiutaleita
1dlfariinisokeria
2dlkuivattuja viikunapaloja, aprikoosisuikaleita ja rusinoita
1dlkuivattuja karpaloita tai puolukoita
2-3dlmurskattuja (joulu)pipareita

Valmistusohje

Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja ja piparimurskaa. Paahda n. 150-asteisen uunin keskitasolla n. tunti, sekoita välillä. Lisää kuivatut hedelmäpalat, marjat ja murskattu pipari. Säilytä mysliä jäähtyneenä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Pitää vähän korvata hiutaleita mutta kokeilen ehdottomasti.
Todella hyvää ja herkullista. T. shamis
IHANA. KOKEILEN HETI. JA TULEE HALVEMPIKIN KUIN VALMIIKSI TEHDYT. KIITOS RESEPTISTÄ.
Aika hyvä resepti, mutta diabeetikkona sokerin määrää pitää vähentää. Kuivatuissa hedelmissä on sokeria reilusti, mutta kuivatut karpalot ja puolukat on hyvä vaihtoehto, ei ole ennen tullut mieleen!
Vihdoinkin helppo mysliresepti ja lisäksi kuulostaa herkulliselta, mikä tärkeintä.
Ihanan näköistä, täytyy kokeilla :)
Onpa herkullisen näköistä, jossain vaiheessa kokeilen kyllä.