Piparimysli

1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 1½ litraa
6 | dl | Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita |
1 | dl | Myllyn Paras Kauraleseitä |
tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta | ||
1 | dl | kookoshiutaleita |
1 | dl | fariinisokeria |
2 | dl | kuivattuja viikunapaloja, aprikoosisuikaleita ja rusinoita |
1 | dl | kuivattuja karpaloita tai puolukoita |
2-3 | dl | murskattuja (joulu)pipareita |
Valmistusohje
-
Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja ja piparimurskaa. Paahda n. 150-asteisen uunin keskitasolla n. tunti, sekoita välillä. Lisää kuivatut hedelmäpalat, marjat ja murskattu pipari.
-
Säilytä mysliä jäähtyneenä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (6)
Pitää vähän korvata hiutaleita mutta kokeilen ehdottomasti.
Todella hyvää ja herkullista. T. shamis
IHANA. KOKEILEN HETI. JA TULEE HALVEMPIKIN KUIN VALMIIKSI TEHDYT.
KIITOS RESEPTISTÄ.
Aika hyvä resepti, mutta diabeetikkona sokerin määrää pitää vähentää. Kuivatuissa hedelmissä on sokeria reilusti, mutta kuivatut karpalot ja puolukat on hyvä vaihtoehto, ei ole ennen tullut mieleen!
Vihdoinkin helppo mysliresepti ja lisäksi kuulostaa herkulliselta, mikä tärkeintä.
Ihanan näköistä, täytyy kokeilla :)
Kommentoi reseptiä