Ainekset 15 annosta

Rahkavaahtotäyte
2
dl
vispikermaa
2
dl
maustettua rahkaa
marjoja
kinuskia tai hunajaa
Juustotäyte
120
g
sinihomejuustoa
200
g
tuorejuustoa (maustettu)
n. 2
rkl
ranskankermaa

Ohje

  1. Aloita laittamalla piparitaikina sulamaan pöydälle pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kauli taikina ohuemmaksi, käytä jauhoja apuna mikäli tarve.
  3. Ota taikinasta pyöreähköllä muotilla sopivan kokoisia palasia.
  4. Käännä peltinen muffinssivuoka väärinpäin ja aseta leivinpaperi muffinssipellin ja taikinan väliin. Painele hellästi piparitaikinapalat leivinpaperin päälle muffinssipellin päälle.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa 6-10 min (tai kunnes kypsiä)
  6. Anna piparikuppien jäähtyä ennen niiden irrottamista vuoasta.

Rahkavaahtotäyte:

  1. Vaahdota vispikerma.
  2. Kääntele maustettu rahka kermavaahdon joukkoon. Sekoita mukaan myös hieman marjoja.
  3. Täytä piparikupit rahkavaahdolla, tuoreilla marjoilla ja viimeistele mm. hunajalla tai kinuskilla.

Juustotäyte:

  1. Sekoita kaikki raaka-aineet yhteen. Halutessasi käytä sauvasekoitinta tasaisempaan lopputulokseen.
  2. Levitä täytettä piparikuppeihin, lisää päälle mm. timjamia, rucolaa, hunajaa ja saksanpähkinää.
Resepti:
@melanie.reze

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.