Pinaatti-juustovohvelit

Pinaatti-juustovohvelit
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
1dlkermaa
4dlvichyä
2-3kourallista tuoretta pinaattia
1dlemmental- tai muuta juustoraastetta

Valmistusohje

Sekoita vohvelitaikina pussin ohjeen mukaan. Voit laittaa myös kermaa vähän enemmän ja vähentää vichyn määrää. Ryöppää pinaatin lehtiä kiehuvassa vedessä 1-2 minuuttia. Purista lehdet kuiviksi ja silppua pienemmäksi. Lisää pinaattisilppu ja juustoraaste taikinaan. Paista vohveliraudalla kypsiksi. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka omena- tai puolukkahillon kanssa.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)