Pikkupullat Pashalla

Pikkupullat Pashalla

Täytteen pashaan saat lisämakua, jos imeytät kuivatut hedelmäpalat rommissa yön yli. (Voit tehdä samoin itse tehdystä pullataikinasta alla olevan ohjeen mukaan.)

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä pullia valmistetaan.

16-20 kpl
1annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyte:
1tlkmaitorahkaa
1dlkermaa
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria
tlinkivääriä
1dlmantelirouhetta
1dl(kulta)rusinoita
1dlkuivattuja pieniä papaijan/mangon paloja (+rommia)
(1muna)

Valmistusohje

Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia. Laita ne silikonipellille koloihin, silikonimuotteihin tai väljästi uunipellille. Kohota pullat leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Sekoita täytteen aineet keskenään. Paina kohonneiden pullien keskelle iso syvennys juomalasilla. Voitele pullien reunat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen täyteseosta. Paista 210-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)