Ainekset noin 60 annosta

munaa voiteluun
mozzarellajuustoraastetta pinnalle
Juustotäyte:
n.200
g
tuorejuustoa
n.200
g
mozzarellaraastetta (tai fetajuustomurua)
1
tl
sitruunamehua
1
tl
sitruunapippuria
n.100
g
ranskankermaa
Omenatäyte:
150
g
kiinteää omena- tai aprikoosihilloa (n. 1½ dl)
1
iso
omena raasteena (n. 150 g)

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan, leikkaa terävällä veitsellä jokaiseen hieman kohmeiseen taikinalevyyn 2 x 4 ruudukko. Voitele munalla ja ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta.

  2. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla 10-15 min kauniin keltaisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

  3. Irrota pikkuneliöt toisistaan vasta jäähtyneinä. Sekoita juustotäytteen ainekset keskenään. Sekoita myös omenatäytteen ainekset keskenään.

  4. Täytä pikkuleivokset vähän ennen tarjoilua halkaisemalla levyruudut terävällä veitsellä keskeltä halki. Laita jokaiseen väliin 1-2 tl omenatäytettä ja n. 1-2 tl juustotäytettä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.