Perunarieskat

Perunarieskat
25 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

  1. Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.

  2. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (17)

Tein peruna/porkkana muusista rieskasia. Luomujahoja käyttäen, niistä tuli tosi hyviä.
Tää on niin mahtava resepti. Hurjan helppo ja kiva toteuttaa pienen lapsen kanssa!
Hyvä resepti.
Mikä kävisi kananmunan tilalle tai haittaako, jos jää pois? Että sopisi myös vegetaristille?
Perunasose on itsessäänkin sitovaa, joten perunarieskat onnistuvat ilman kananmunaakin. Perunasoseen kosteudesta riippuen taikinaan voi lisätä hieman nestettä tarvittaessa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Luomumuusil, mut suolaa ja persiljaa enemmän. Leivinuunilla tuli hyvää.
Tosi hyvä&helppo, lempireseptejäni. Koko perhe tykkää näistä rieskoista. Suosittelen.
En pidä - omaan makuuni - liian suolaisesta ruoasta, joten koska muusiin on jo lisätty suolaa, jätän sen tästä kokonaan pois.
Helppo, nopea ja ylijäänyt muusi menee hyötykäyttöön.
Tulipas herkullisia! Ilman kuminaa tai anista ja vähän enemmän suolaa.

Pages