Perunarieskat

Perunarieskat
25 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

  1. Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.

  2. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (30)

Tein palsternakka-perunakeittoa, ei ollut kovin hyvää. Ystävä vinkkasi: tee keitosta rieskoja. Sekaan kananmuna ja vehnäjauhoja. Hyvää ja ennen kaikkea parempaa, mitä oli alkuperäinen.
Tosi hyvä perus resepti! Helppo myös soveltaa mukaan esim maustamattoman jogurtin loppu, kermatilkka tms. Ei synny ruokahävikkiä.
Vanhan ajan resepti, jota jo edesmennyt äitini käytti Karjalassa ollessaan. Perintönä on kulkenut ja hyväksi sekä helpoksi havainnut.
Hyvä ja helppo ohje jopa aloittelijalle. Käytin pohjana perunamuusijauhetta, koska sitä oli pussillinen kaapissa ja maustamalla muusin hyvin sai sen karmean teollisen sivumaun pois. Oikeista perunoista valmistetusta muusista tulisi varmasti hurjan paljon parempia. Tulen tekemään jatkossakin tällä ohjeella.
Tosi hyvä resepti ja nopea ja maistuva
Vesi kielellä odotan vielä 4 minuuttia,
Aivan erinomaisia tuli. Suolaa laitoin vain hippusen koska perunamuusiin olin sitä jo lisännyt. Huhtiterveisin Maarit
Super hyviä ohjeen mukaan tehtynä, nam nam
tuli ihan hirveän suolaisia kun tein 2 kertaisen annoksen ja laitoin tietysti 2tl suolaa kuten ohjeen mukaan tulisi... aivan hirveän suolaisia tuli! Menee roskiin.
Helppo tehdä ja hyvää tuli.

Pages