Perunarieskat

Myllyn Paras
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10
nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin
käsin. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin
keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Tosi hyvä&helppo, lempireseptejäni. Koko perhe tykkää näistä rieskoista. Suosittelen.
En pidä - omaan makuuni - liian suolaisesta ruoasta, joten koska muusiin on jo lisätty suolaa, jätän sen tästä kokonaan pois.
Helppo, nopea ja ylijäänyt muusi menee hyötykäyttöön.
Tulipas herkullisia! Ilman kuminaa tai anista ja vähän enemmän suolaa.
Helppoa hyvää.. ja tätä herkkua ei täältä Kanarialta saa. Aina kaiken tähteeksi jääneen perunamuhennoksen hyödynnän tällä reseptillä. (En laita anista enkä kuminaa, ei minun makuuni.)
Tosi hyvää rieskaa sain. kannattaa paistaa se 15 minuuttia vaikka rieska jo 10 minuutin jälkeen vaikuttaisi valmiilta, koska se jää sisältä hieman raa'an oloiseksi siinä kymmenessä minuutissa.
Tällaiset helpot ja nopeat ovat niitä käyttökelpoisimpia reseptejä.Hyvä
Tuli kyllä hyvää ja vielä helposti vanhasta perunamuusista!
kun muusia jää aterialta , teen siitä rieskaa joko ohrajauhoilla tai hiivaleipäjauhoilla iltapalaksi. helppo ja kaikille maistuva välipala, ja näin voin hyödyntää muusinlopun t. Paula
Tosi hyviä!