Perunarieskat

Perunarieskat
25 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

  1. Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.

  2. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (22)

tuli ihan hirveän suolaisia kun tein 2 kertaisen annoksen ja laitoin tietysti 2tl suolaa kuten ohjeen mukaan tulisi... aivan hirveän suolaisia tuli! Menee roskiin.
Helppo tehdä ja hyvää tuli.
Hej kokeilen juuri ovat uunissa, varmaankin maistuvat. Ainakin helppo tehdä. Kiitos ohjeesta.
No laitoin oliiviöljyä lusikallisen/satsi ja siirappia samanverran. Sukset ja kumina jäi pois kun niitä ei ollut. Ihan hyvää tuli ;). Ave
Minä tein eilen keitetyistä perunoista, muussasin ja muut sörsselit sekaan ja hyvä tuli.
Tein peruna/porkkana muusista rieskasia. Luomujahoja käyttäen, niistä tuli tosi hyviä.
Tää on niin mahtava resepti. Hurjan helppo ja kiva toteuttaa pienen lapsen kanssa!
Hyvä resepti.
Mikä kävisi kananmunan tilalle tai haittaako, jos jää pois? Että sopisi myös vegetaristille?
Perunasose on itsessäänkin sitovaa, joten perunarieskat onnistuvat ilman kananmunaakin. Perunasoseen kosteudesta riippuen taikinaan voi lisätä hieman nestettä tarvittaessa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Pages