Perunarieskat

Perunarieskat
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.

Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (14)

Mikä kävisi kananmunan tilalle tai haittaako, jos jää pois? Että sopisi myös vegetaristille?
Perunasose on itsessäänkin sitovaa, joten perunarieskat onnistuvat ilman kananmunaakin. Perunasoseen kosteudesta riippuen taikinaan voi lisätä hieman nestettä tarvittaessa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Luomumuusil, mut suolaa ja persiljaa enemmän. Leivinuunilla tuli hyvää.
Tosi hyvä&helppo, lempireseptejäni. Koko perhe tykkää näistä rieskoista. Suosittelen.
En pidä - omaan makuuni - liian suolaisesta ruoasta, joten koska muusiin on jo lisätty suolaa, jätän sen tästä kokonaan pois.
Helppo, nopea ja ylijäänyt muusi menee hyötykäyttöön.
Tulipas herkullisia! Ilman kuminaa tai anista ja vähän enemmän suolaa.
Helppoa hyvää.. ja tätä herkkua ei täältä Kanarialta saa. Aina kaiken tähteeksi jääneen perunamuhennoksen hyödynnän tällä reseptillä. (En laita anista enkä kuminaa, ei minun makuuni.)
Tosi hyvää rieskaa sain. kannattaa paistaa se 15 minuuttia vaikka rieska jo 10 minuutin jälkeen vaikuttaisi valmiilta, koska se jää sisältä hieman raa'an oloiseksi siinä kymmenessä minuutissa.
Tällaiset helpot ja nopeat ovat niitä käyttökelpoisimpia reseptejä.Hyvä

Pages