Perunarieskat

Perunarieskat
25 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
3dlperunasosetta
1tlsuolaa
1muna
n.3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
kuminaa tai anista

Valmistusohje

  1. Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.

  2. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (46)

On todella hyviä. Meillä tehdään aina liikaa muusia, että jää rieskoihin, jotka syödään heti, mmmmaiskis.
Olipa suurissa sulavia,nam teen uudelleen. Suosittelen. Nimimerkki mökin muori
Tämä on oma luottoresepti. Rieskat ei kauaa säily paistamisen jälkeen, kun ovat jo hävinneet parempiin suihin.
Todella helppoa ja kylmäsavulohta päälle niin toimii
Laitoin mausteeksi ainoastaan ripauksen juustokuminaa, suolan jätin kokonaan pois. Oli niin hyviä että vietiin ihan käsistä.
Todella maukkaita ja lisäksi helppo sekä nopea ohje. Suosittelen kokeilemaan vaikka kuminaa tai anista ei olisi laittaa mukaan.
Hyvä ohje, valkosipulin kaverina puristin pari kynttä muusin sekaan ja 50g pehmeää voita ja voi majoton, jotta on hyvää. Puuhavaari suosittelee
Laitoin sekaan ruisjauhoa ja jätin mausteet pois. Kyllä kelpasi!
Ihan älyttömän hyvä resepti,tehty jo monen monta kertaa! Kiitos tästä! Myös vanhainkodissa teen ylijäämä muusista näitä ja joka kerta maistuu!
Ihanaa! Nyt en enää koskaan raski heittää perunamuussin jämiä pois, kun olivat niin ihania, korvasin jauhot gluteenittomilla vastaavilla.

Pages