Perunarieskat

25 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
3 | dl | perunasosetta |
1 | tl | suolaa |
1 | muna | |
n.3 | dl | Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja |
kuminaa tai anista |
Valmistusohje
-
Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille. Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin.
-
Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (41)
Todella maukkaita ja lisäksi helppo sekä nopea ohje. Suosittelen kokeilemaan vaikka kuminaa tai anista ei olisi laittaa mukaan.
Hyvä ohje, valkosipulin kaverina puristin pari kynttä muusin sekaan ja 50g pehmeää voita ja voi majoton, jotta on hyvää. Puuhavaari suosittelee
Laitoin sekaan ruisjauhoa ja jätin mausteet pois. Kyllä kelpasi!
Ihan älyttömän hyvä resepti,tehty jo monen monta kertaa! Kiitos tästä!
Myös vanhainkodissa teen ylijäämä muusista näitä ja joka kerta maistuu!
Ihanaa! Nyt en enää koskaan raski heittää perunamuussin jämiä pois, kun olivat niin ihania, korvasin jauhot gluteenittomilla vastaavilla.
Pitää kokeilla.
Ihanaa tuli, nam nam! Käytin muusiin yli jäänyttä porkkana-palsternakkasosekeittoa, johon lisäsin keitettyä, survottua perunaa. Jauhoiksi vehnää ja grahamia. Päälle munavoita.
Tuleekohan perunarieskoista muhevampia, jos tekee muusin itse?
Tosi helppo ja maistuva resepti. Kaikki tykkäsivät.
Pages
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- seuraava ›
- viimeinen »
Kommentoi reseptiä