Pastatäytteiset paprikat

Pastatäytteiset paprikat

Täytä paprikat ja saat näyttävän uuniruoan. Eriväriset paprikat tuovat silmäniloa ruokaan.  Runsaskuituiset ruismakaronit osana täytettä lisäävät ruoan kuitupitoisuutta. Pasta täytteessä tekee myös hintaa huokeammaksi.

8 puolikasta
1rklöljyä
1(purjo)sipuli
4dlvettä + 1 lihaliemikuutio
½tlmustapippuria
2tlpersiljaa
4dl
n.200gkinkkukuutioita (tai pakastemaissia)
100gsulate-, sinihome- tai tuorejuustoa
2kananmunaa
1-2dljuustoraastetta
4isoa paprikaa

Valmistusohje

Hauduta miedolla lämmöllä (purjo)sipulisuikaleita öljyssä kattilassa hetki, lisää vesi ja lihaliemikuutio ja mausteet, anna kiehahtaa. Lisää makaronit, kinkkukuutiot ja anna kiehahtaa uudelleen niin, että neste imeytyy makaroneihin. Lisää juusto ja sekoita tasaiseksi. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hieman ennen kuin lisäät kananmunat. Halkaise paprikat puolikkaiksi ja laita ne voideltuun uunivuokaan. Täytä paprikat täyteen seoksella, ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225-asteisessa uunissa n. 30 min. Tarjoile raikkaan hedelmäisen salaatin kera.

VINKKI: Paprikoista saa kasvisruokaa korvaamalla kinkun maissilla ja vaihtamalla lihaliemen kasvisliemeksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)