Paprikataskut

Paprikataskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
seesaminsiemeniä
Täyte:
200gpaprikaista tuore- tai sulatejuustoa
2-3suippopaprikaa (200 g)
200gvuohenjuustoa tai mozzarellaa
n.15cmpurjosipulia tai kevätsipulia
mustapippuria
rosmariinia

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi.  Anna jäähtyä hetki (n. 5 min) ennen täyttämistä. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä pohjille tuore- tai sulatejuustoa ja asettele päälle paprika-, vuohenjuusto- ja sipuliviipaleita. Rouhi päälle mustapippuria. Taita kansi takaisin päälle. Koristele tuorein yrtin oksin.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)