Pähkinäiset Porkkanasämpylät

Myllyn Paras
noin 20 kpl
1pkt(500 g) luomuporkkanasosetta
1ps(11 g) kuivahiivaa
n.9½dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
2rklsiirappia
½tlsuolaa
dlsuolapähkinöitä
½dlöljyä

Valmistusohje

Lämmitä porkkanasose noin 42 -asteiseksi. Sekoita hiiva pieneen määrään jauhoja
ja lisää soseeseen. Sekoita joukkoon siirappi, suola ja vähitellen
jauhoja.

Rouhi suolapähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan öljyn
kanssa.

Alusta taikinaan loput jauhot. Kohota taikina peitettynä
lämpimässä paikassa. painele taikinasta ilmakuplat pois. Jaa taikina 20
tasakokoiseen palaan. Pyörittele palat sämpylöiksi. Kohota sämpylät
hyvin.

Paista sämpylät 225 -asteisen uunin keskitasolla noin 8
minuuttia.

Resepti:
Resepti: Mari Tuuri, Uusikaupunki, Kotikokki-kilpailu/Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)