Pähkinäiset Porkkanasämpylät

Myllyn Paras
noin 20 kpl
1pkt(500 g) luomuporkkanasosetta
1ps(11 g) kuivahiivaa
n.9½dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
2rklsiirappia
½tlsuolaa
dlsuolapähkinöitä
½dlöljyä

Valmistusohje

Lämmitä porkkanasose noin 42 -asteiseksi. Sekoita hiiva pieneen määrään jauhoja ja lisää soseeseen. Sekoita joukkoon siirappi, suola ja vähitellen jauhoja. Rouhi suolapähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan öljyn kanssa.

Alusta taikinaan loput jauhot. Kohota taikina peitettynä lämpimässä paikassa. painele taikinasta ilmakuplat pois.

Jaa taikina 20 tasakokoiseen palaan. Pyörittele palat sämpylöiksi. Kohota sämpylät hyvin. Paista sämpylät 225 -asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.

Resepti:
Resepti: Mari Tuuri, Uusikaupunki, Kotikokki-kilpailu/Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)