Pääsiäisen jälkiruoka: Mango-Jasmiiniriisi

Mango-Jasmiiniriisi

Tämän jälkiruoan voi tehdä 1-2 päivää etukäteen ennen vieraiden saapumista pääsiäisaterialle.

Jos haluat tästä vaihtoehdon pashalle, voit tehdä
reseptistä enemmän pashan makuisen lisäämällä reseptiin sokeria, mantelirouhetta
ja pieniä keltaisia rusinoita.

Kookosmaidon tilalla voi käyttää myös kermaa.

Rahka-, viili- tai raejuustotölkit käyvät kätevästi
muotteina.

5-6:lle
4dlvettä
dlMyllyn Paras Jasmiini Riisiä
4dlkookosmaitoa
1tlvaniljasokeria
Päälle:
mangososetta, -hilloa tai -marmeladia

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua n. 5 min. Lisää kookosmaito
ja hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi n. 40 min. Mausta lopuksi suolalla.
Jaa puuro vedellä kasteltuihin annosvuokiin; jos et omista muotteja, käytä
viili- tai raejuustotölkkejä muotteina. Anna puuron jäähtyä vuoissa. Kumoa vuoat
jäähtyneenä, levitä lusikalla päälle mangososetta, hilloa tai marmeladia.

VINKKI: Kokeile appelsiinia mangon tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Respti näyttäisi hyvätä ja varmaan maistuu myös hyvältä. Herkullisen näköinen.