Pääsiäisen jälkiruoka: Mango-Jasmiiniriisi

Mango-Jasmiiniriisi
1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Tämän jälkiruoan voi tehdä 1-2 päivää etukäteen ennen vieraiden saapumista pääsiäisaterialle.
  • Jos haluat tästä vaihtoehdon pashalle, voit tehdä reseptistä enemmän pashan makuisen lisäämällä reseptiin sokeria, mantelirouhetta ja pieniä keltaisia rusinoita.
  • Kookosmaidon tilalla voi käyttää myös kermaa.
  • Rahka-, viili- tai raejuustotölkit käyvät kätevästi muotteina.
5-6:lle
4dlvettä
dlMyllyn Paras Jasmiini Riisiä
4dlkookosmaitoa
1tlvaniljasokeria
Päälle:
mangososetta, -hilloa tai -marmeladia

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua n. 5 min. Lisää kookosmaito ja hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi n. 40 min. Mausta lopuksi suolalla.

Jaa puuro vedellä kasteltuihin annosvuokiin; jos et omista muotteja, käytä viili- tai raejuustotölkkejä muotteina. Anna puuron jäähtyä vuoissa.

Kumoa vuoat jäähtyneenä, levitä lusikalla päälle mangososetta, hilloa tai marmeladia.

VINKKI: Kokeile appelsiinia mangon tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Respti näyttäisi hyvätä ja varmaan maistuu myös hyvältä. Herkullisen näköinen.