Omenaletut

Myllyn Paras
9 isoa lettua, pienempiä noin 30 kpl
2munaa
6dlomenamehua
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
½tlsuolaa
1tlkanelia
1rklsokeria
(1-2dlomenaraastetta)

Valmistusohje

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon omenamehu,
jauhot, suola , kaneli, sokeri ja omenaraaste. Anna taikinan turvota vähintään ½
tuntia. Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

ihan hyvä toi resepti oli,tuun käyttämään useammin