Omenainen pekoni-kantarelliohratto

omenainen pekoni-kantarelliohratto

Tämä upea, täyteläinen syysruoka valmistetaan herkullisista kantarelleista, pekonista, kotimaisista omenoista ja riisi-ohraseoksesta. Ihastuttava ateria valmistuu vähällä vaivalla ja maistuu taivaalliselta.

4-6 annosta
2rklöljyä
1iso sipuli
170gpekonia
2valkosipulinkynttä
1punainen chilipaprika
250gkantarelleja
3dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi-Ohraa
1lvettä
1kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia
2omenaa
100-200gtuorejuustoa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi pekoni.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

Putsaa kantarellit.

Kuumenna öljy ja paista hienonnettu sipuli. Lisää pekoni, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele kunnes pekoni on kauniin värinen.

Lisää kantarellit ja kääntele hetki. Lisää riisi-ohra -seos, vesi ja kasvisliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä, lisää joukkoon tuoretta timjamia maun mukaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 30 minuuttia tai kunnes riisi-ohra -seos alkaa olla kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Kuori kotimaiset omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää omenat kypsennyksen loppuvaiheessa. Lisää lopuksi joukkoon vielä tuorejuusto ja kuumenna. Tarkista maku.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)