Ohje

  1. Laita suurimot likoamaan maitoon 1-2 tunniksi tai pidemmäksi ajaksi.

  2. Vispilöi sekaan muut aineet. Voitele leivinpaperi ja vuoraa sillä uunipannu. Kaada taikina pannulle ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 25-30 minuuttia.

  3. Tarjoa lämpimänä. Lisäkkeeksi maistuu värikäs salaatti ja raejuustomunavoi. Hillon kanssa rieska maistuu jälkiruokana.

VINKKI: Rieska on kätevä pakastaa paloina ja lämmittää leivänpaahtimessa tai mikrossa, joten se sopii hyvin vaikka koululaisen välipalaksi. Jos valmistat puolikkaan annoksen, kypsennä se pienellä uunipannulla tai torttuvuoassa. 

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.