Ohraryynirieska

Ohraryynirieska
4:lle

Valmistusohje

Laita suurimot likoamaan maitoon 1-2 tunniksi tai pidemmäksi ajaksi. Vispilöi sekaan muut aineet. Voitele leivinpaperi ja vuoraa sillä uunipannu. Kaada taikina pannulle ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä. Lisäkkeeksi maistuu värikäs salaatti ja raejuustomunavoi. Hillon kanssa rieska maistuu jälkiruokana.

VINKKI: Rieska on kätevä pakastaa paloina ja lämmittää leivänpaahtimessa tai mikrossa, joten se sopii hyvin vaikka koululaisen välipalaksi. Jos valmistat puolikkaan annoksen, kypsennä se pienellä uunipannulla tai torttuvuoassa. Normaaliannos tulee uunipannussa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Rieskaa voi myös täydentää lisäämällä taikinaan Turunmaa juustorouhetta n. 1-2 dl tai 5-7 kpl murskattuja valkosipulinkynsiä tai 2-4 dl silputtuja silavaviipaleita hieman panulla kuullotettuna.
erittäin hyvä ja onnistuva ohje.