Ohrarieskataskut

Ohrarieskataskut

Ismo Leikola, Hanna Sumari ja Arja Elina Laine valmistivat Ohrarieskataskuja Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

6 kpl, halkaisija n. 20 cm
4dllöysää perunasosetta
dlpaksua maustamatonta jogurttia (esim. Bulgarian)
½-1tlsuolaa
1muna
3dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
1tlsoodaa
(kuminaa)
Täyte:
n.150gpiparjuuri- tai sipulituorejuustoa
2dlporkkanaraastetta
2dlpalsternakka- tai punajuuriraastetta
300ggraavilohta suikaleina
1ruukku tuoretta basilikaa
1dltimjamia

Valmistusohje

Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi (suolan määrään vaikuttaa mahdollinen perunamuusin suola) ja nosta taikinasta kuusi nokaretta uunipellille leivinpaperille. Levitä lastalla tai nuolijalla nokareet mataliksi (halkaisija n. 20 cm) jauhotetuin käsin. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-asteisen sähköuunin keskitasolla 10 - 15 min. Anna jäähtyä. Levitä täytteen ainekset rieskoille, ensin kerros tuorejuustoa, sitten raasteet ja lohisuikaleet, tuoreita basilikanlehtiä ja timjamia. Taita taskun/tötterön malliin esim. voipaperin avulla, josta sitten tarjotaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)