Nyhtöpossutaskut

Nyhtöpossutaskut

Katso video ohjeen alta, kuinka Arja Elina Laine valmistaa näitä nyhtöpossutaskuja Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
kurpitsansiemeniä
Täyte:
150gmangochutneytä
400gnyhtöpossua
150gpippurituorejuustoa
1rkuherneenversoja

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla ja ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi kurpitsansiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Täytä taskut melko lämpiminä. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä pohjille mangochutneyta ja sen päälle nyhtöpossu-tuorejuustoseosta. Koristele herneenversoin. Taita kansi takaisin päälle.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä. Katso myös herkullinen Sherry-luumutaskut-resepti!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)