Nyhtöpossutaskut

Nyhtöpossutaskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
munaa
kurpitsansiemeniä
Täyte:
150gmangochutneytä
400gnyhtöpossua
150gpippurituorejuustoa
1rkuherneenversoja

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi kurpitsansiemeniä. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina ja täytä taskut melko lämpiminä. Levitä pohjille mangochutneyta ja sen päälle nyhtöpossu-tuorejuustoseosta. Koristele herneenversoin. Taita kansi takaisin päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)