Nopea punainen makkarakeitto

Nopea punainen makkarakeitto

Makkarasoppa on nopeaa ruokaa, johon saa vaihtelua kausituotteilla. Myös eriväriset makkarakeitot tuovat ideaa perusruokaan, voit tehdä keitosta punaista, keltaista, vihreää jne. Valitsemalla runsaskuituisen makaronin keittoon, esim. rukiisen tai tumman keltaisen, saat kuitua. Katso myös suosittu mausteisen Makkarakeiton resepti!

4:lle
5-7dllihalientä (kuutiosta tai fondista)
1tlkpaseerattua tomaattia (500 g)
n.400glenkkiä tai muuta makkaraa
1sipulinippu
3porkkanaa (tai yksi pussi pakasteporkkanapennejä)
1punainen paprika (tai 1 pss pakastevihanneksia 300 g)
2-3tlyrttejä esim. italialaista tai kreikkalaista yrttiseosta
1-1½dlKeltainen Kukka Makaronia
tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja lisää joukkoon lihaliemikuutio tai fondia. Kaada sekaan viipaloidut sipulit, porkkanat ja paseerattu tomaatti sekä lisää yrtit. Keitä 15 minuuttia. Kuutioi sillä aikaa makkara ja lisää se sekä makaronit ja paprikasuikaleet, kuumenna kiehuvaksi ja keitä vielä viitisen minuuttia (tai valitsemasi makaronin kypsymisaika). Tarkista maku ja lisää halutessasi keittoon persiljaa tai muuta vihreää. Jos haluat ruoasta padan, käytä vettä vähemmän, n. 3-4 dl

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)