Nakkikastike

Nakkikastike
4:lle
2-3valkosipulinkynttä
2viipaletta tuoretta inkivääriä
n.50gpala selleriä tai palsternakkaa
1omena
2rklöljyä
10nakkia
1tlktomaattimurskaa
3rklchiliketsuppia tai tavallista ketsuppia+chiliä/cayennepippuria
suolaa
mustapippuria
2-3rklruokakermaa
Lisäkkeeksi:
Myllyn Paras Makaronia

Valmistusohje

Suikaloi tai raasta karkeaksi valkosipulit, inkivääri, selleri tai palsternakka ja omena. Kuullota niitä hetki paistokasarissa tai pannulla. Lisää paloitellut nakit ja pyörittele hetken aikaa pannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska sekä mausta chiliketsupilla. Anna hautua 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vähän suolaa, pippuria ja/tai chiliä. Pyöristä maut kermatilkalla ja kuumenna vielä kiehuvaksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta lisäkkeeksi myös pussillinen pakastepapuja.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Oikein hyvää tuli :)
:)
mutta mitä ihmettä tuolla omenalla tehdään? :D