Minttusuklaa-mansikkaherkku

Minttusuklaa-mansikkaherkku
20 min, josta valmisteluaika 10 min

Tästä annoksesta syntyy kahdelle herkullinen välipala tai iltapala, vaihtoehtoisesti saat yhdelle sekä välipalan että iltapalan. 

Chia-siemenet ovat vatsaystävällisiä ja monipuolisia käyttää välipaloissa ja jälkiruoissa, siemenet imevät itseensä moninkertaisen määrän nestettä.

Chia-siemenet pursuavat kaikkea hyvää, kuten omega 3-rasvahappoja, proteiinia, kuituja sekä magnesiumia ja kalsiumia.

Jos haluat saada paljon valkuaista, lisää herkkuun hamppuproteiinia ja jos haluat paljon kuitua ja beetaglukaania, lisää herkkuun kauraleseitä.

2 annosta
Minttuherkku:
½dlchia-siemeniä
2rklmanteli- tai pähkinärouhetta
dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
2rklhamppuproteiinia
tai Myllyn Paras Kauraleseitä
3dlmantelimaitoa
200gmintturahkaa (esim. Valio)
2dlmansikoita
n.2palaaminttusuklaata
Päälle:
esim. mansikkaviipaleita, minttusuklaata, manteli- tai pähkinärouhetta, tuoretta minttua

Valmistusohje

Mittaa chia-siemenet, pähkinä- tai mantelirouhe, hiutaleet sekä hamppuproteiinia tai leseet kulhoon. Lisää mantelimaito ja anna turvota jääkaapissa ainakin 10 minuuttia tai pidempään.

Sekoita ennen puuron nauttimista joukkoon minttusuklaarahkaa. Pilko mukaan vielä mansikoita ja rouhi joukkoon halutessasi hieman minttusuklaata. Jaa herkku kahteen tarjoilukippoon. Voit koristella herkkuannokset samoilla aineilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)