Kauralesejälkiruoka

Kauralesejälkiruoka
noin 6-8:lle
1tlkananasmurskaa (pieni)
4liivatelehteä
2dlvispikermaa
2dlBulgarian tai maustamatonta jogurttia
1dlsokeria
1rklvaniljasokeria
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlrusinoita
Koristeeksi:
ananaspaloja
(mintun lehtiä)

Valmistusohje

Pidä liivatelehtiä hetki kylmässä vedessä ja liuota ne sitten n. ½ dl:aan kuumaan ananastölkin valutettuun liemeen (kuumenna esim. lasissa mikroaaltouunissa). Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurtti, ananasmurska, kauraleseet, rusinat ja jäähtynyt mutta ei vielä hyytynyt liivateliemi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sopivaksi. Anna hyytyä vähintään tunnin verran jääkaapissa tarjoilukulhossa tai annosmaljoissa. Koristele hyytyneet annokset ananaspaloilla (ja mintun lehdillä). 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)